Restoranti

Wine & Dine

Restoranti White Dream ju ofron një ambjent të qetë dhe më hapsirë ku mund të shijoni kuzhinë tradicionale dhe italiane. Ushqimi i shijshëm dhe shërbimi i profesional ju mundësojnë një eksperiencë kulinare të veçantë.
Shefi jonë me experience i kuzhinës ju ofron rekomandimet dhe sygjerimet e tij.